ZAGREB, 28.lipnja 2017.- Poznati pjesnik ljubavne poezije, Željko Krznarić u suradnji sa Centrom za kulturu Trešnjevka, povodom svog četrdesetogodišnjeg umjetničkog  stvaralaštva, a u sklopu humanitarne akcije „Ljetni diskont kulture“ poklanja svojim obožavateljima večer poezije i plesa. Događaj će se održati u prostorijama CeKaTe-a s početkom u 20:00 sati.

 „ Želim pridonijeti humanitarnoj akciji i time obilježiti četrdeset godina svog umjetničkog djelovanja“, rekao je Krznarić.

 Pjesniku će se pridružiti i prijatelji: plesna skupina Sheherezade, glumica Kostadinka Velkovska, glumac Goran Grgić i pjevač Krunoslav Kićo Slabinac koji su se također odazvali ovoj humanitarnoj akciji želeći na taj način pokazati koliko je potrebno pružiti ruku pomoći.

 CeKaTe u partnerstvu s portalom Dobrote organizira i ove godine, već šesti po redu „Ljetni diskont kulture“ u trajanju od 26.lipnja do 14. srpnja. Pod krilaticom DOBRO ZA DOBRO pod vedrim nebom cilj je pomoći svima koji su u potrebi.

Ljetni diskont kulture povezuje se sa socijalnom samoposlugom, gdje posjetitelji, umjesto kupljenih ulaznica, mogu donijeti namirnice i higijenske potrepštine za one kojima je to najpotrebnije. Tijekom trajanja Diskonta, svakim radnim danom od 10 do 20h, u CeKaTe mogu se donositi nekvarljive namirnice i potrepštine koje će se predati socijalnoj samoposluzi Zagreb.

Pridružite nam se na večeri plesa, glazbe, poezije i postanite i vi dio ove humanitarne akcije!