ZAGREB, 5. srpnja, 21h – Raspjevani LJETNI DISKONT KULTURE ugostiti će, u parku Stara Trešnjevka, sedmeročlanu polu akustičnu grupu „Rasputin Orchestra“ koja svira tradicijsku glazbu srednje i jugoistočne Europe s ciljem spajanja tradicijskog i suvremenog tona s naglaskom na romskoj melodiji, sevdahu i panonskim pjesmama.

„Rasputin Orchestra“ predstavlja svojevrsni vremeplov preispitujući glazbene korijene i obogaćujući tradicijsku glazbu modernim ritmovima i zvukovima. Ova sedmeročlana grupa dolazi iz Zagreba.

I ove godine CeKaTe organizirao je LJETNI DISKONT KULTURE (26. lipnja-14. srpnja) koji ujedno ima i humanitarnu notu. Naime, Diskont kulture povezan je sa socijalnom samoposlugom gdje posjetitelji mogu, umjesto kupljenih ulaznica, donijeti nekvarljive namirnice i higijenske potrepštine za sve one koji su u potrebi. Sve što građani doniraju predati će se socijalnoj samoposluzi Zagreb, a donirati se može svakim radnim danom za vrijeme trajanja Diskonta od 10 do 20 sati.

Pridružite nam se, uživajte u melodijama Rasputin Orchestra i postanite i vi dio humanitarne akcije „DOBRO ZA DOBRO pod vedrim nebom!

Više na http://www.cekate.hr/